Word lid Bestel gratis

Oproep deelname groepsgesprek UMC Utrecht

Onderzoekers van het UMC- Utrecht nodigen mensen met COPD uit voor een groepsgesprek over het gebruik van telefoons/tablets bij het herkennen een longaanval.

Onderzoekers van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) willen mensen die COPD hebben uitnodigen voor een groepsgesprek. Ze willen een gesprek voeren over de mogelijkheden van het gebruik van mobiele technologie (mobiele telefoons en/of tablets) bij het herkennen van periodes waarin klachten toenemen en het vervolgens nemen van de juiste beslissingen.

 

Het gaat om periodes waarin klachten erger zijn dan normaal en waarbij het nodig is om extra medicatie te gebruiken op voorschrift van de behandelaar, ook wel ‘longaanval’ of exacerbatie genoemd.

Mogelijk zou een programma op uw mobiele telefoon of tablet u kunnen helpen bij het herkennen van een longaanval en bij het nemen van de juiste beslissingen.

U, als mogelijke gebruiker van dit programma, kan waardevolle informatie geven over wat belangrijk is en waar u behoefte aan heeft.

De datum van dit eenmalige groepsgesprek in het UMCU wordt in overleg met de deelnemers afgesproken. Lijkt het u wat? Aanmelden kan tot 26 juni 2015!

Lees dan hier de volledige uitnodiging met de contactgegevens van de onderzoekers.