Word lid Bestel gratis

Longpunt Utrecht: psycholoog spreekt over angst, stress en adem

Op 29 september is Mw. A. Pet, Hoofd Patiëntenzorg van het Helen Dowling Instituut, gastspreker in Longpunt Utrecht (Diakonessen ziekenhuis).

Emoties en spanningen zijn weliswaar niet de oorzaak van longziekten, maar hebben wel veel invloed op het ademhalingsproces en daarmee op de gemoedstoestand. Tijdens deze bijeenkomst worden we onszelf bewust van de manier waarop we ademen en staan we stil bij onze ademgewoonten en hoe we het hoofd kunnen bieden aan stressvolle situaties.

Datum:  29 september 2015

Tijdstip: 14.00 - 16.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur

Locatie: Diakonessenhuis, Bosboomstraat 1, 3582 KE  Utrecht
Vergaderzaal 1 + 2, 1e vedrieping (bereikbaar met lift)
Gratis parkeren! Gratis deelname! Aanmelden niet noodzakelijk, wel fijn via longpuntutrecht@longfonds.nl of 033 - 43 41 295 (Servicelijn)

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.

De bezoekers hoeven geen patiënt van het Diakonessenhuis en/of lid van het Longfonds te zijn, aanmelden is niet nodig en deelname (inclusief parkeren) is gratis. Ook partners, mantelzorgers en zorgverleners zijn van harte welkom. Er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen en voor het uitwisselen van ervaringen. Vrijwilligers van het Longfonds leiden het gesprek en zijn aanwezig met informatie over longziekten en de gevolgen voor het dagelijks leven.